Barnen är stora kräftätare, och sedan i höstas även kräftfiskare. Här är en av deras favoriträtter (4 portioner).
Det här går fort så man kan nästan börja med att sätta på pastavattnet.
1 paket Tagliatelle (400g)
250 g kräftstjärtar på burk
en liten lök
vitlöksklyfta
chili
1 burk hela tomater
1 burk creme fraiche
1 knippa dill
salt
svart- och vitpeppar
Finhacka lök, vitlök och chili och svetta det i lite olivolja. Slå över tomater och creme fraiche och koka snabbt ihop.
Grovhacka kräftstjärtarna och dillen. Lägg ner det i såsen strax innan pastan är klar och smaka snabbt av med salt och peppar. Låt inte kräftstjärtarna koka för länge.
Servera.
onsdag 1 december 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar